in

Код горещо: До 37 градуса във вторник

Очаква ни пореден слънчев и горещ юлски ден. Температурите в топлата част на денонощието ще са с градус-два по-високи от вчера и ще се колебаят в интервала 32-37 градуса. Облачността ще се увеличи следобед над планините и някои източни райони с тенденция да превали с гръмотевици.

По-голямата част на крайбрежието ще се радва на слънчево време през целия ден. Около обяд обаче на север ще има условия за краткотрайни летни превалявания с гръмотевици. От 27 до 30 градуса ще са дневните температури на въздуха. Температурата на морската вода е между 24-25 градуса с незначително вълнение.

С приближаването на почивните дни жегата ще отстъпи с 2-3 градуса. Атмосферата ще стане нестабилна и в западните и централните райони на страната ще има условия за по-бурно време със следобедни валежи с гръмотевици и риск от градушки.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

87470849e coronavirus bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - 83 нови случая на заразени с коронавируса у нас

83 нови случая на заразени с коронавируса у нас

218af97b3 asen vasilev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Асен Василев: ”Има такъв народ” имат по-агресивна програма за намаляване на разходите

Асен Василев: ”Има такъв народ” имат по-агресивна програма за намаляване на разходите