in

Кой ще е новия лидер в ДПС или скритият коз на Доган ?!

d9432e7e7 nedzhmi ali

Светкавица озари преди два дена небето над източните Родопи. ДПС Кърджали и представители на най голямата изселническа федерация в Турция са обсъждали на тайна среща тиха смяна на председателя Карадайъ. След посещението на ДПС лидера в Турция са тръгнали тайни емисари от споменатата федерация по общините в Кърджали и региона, с идеята да опипат пулса на ДПС бастиона.

Човекът, който ще заеме мястото на Карадайъ според отлично запознат с тези събития се казва Неджми Али – настоящият кмет на Джебел. Същият е с перфектна кариера в ДПС. От младежките си години е специален кадър на Доган. Започва кариерата си в Агенцията за чуждестранните инвестиции, после на два пъти е заместник министър на отбраната, депутат два мандата и евродепутат в Брюксел. С една дума – идеално подготвен за лидер. Владее английски и турски перфектно. Той е скритият коз на Доган.


Много вероятно е такъв един лидер, който е с чисто и неопетнено минало, изкачил за 25 години всички стъпала без нито един скандал или друг инцидент, да допринесе много за подема и свежата кръв в иначе компроментираното ръководство на ДПС. И явно Кърджали и изселниците в Турция, както тези от западна Европа, нямат търпение да чакат до конференцията и искат това да се случи наесен. Е, тогава както се казва – хайърлия да е!


Метин Мехмед – редови член на ДПС Кърджали

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

59fafd9a5f7344b68033c3f8477f2611

Президентът открива фестивал

11731c4a4 ianev

Янев за Борисов: В предизборна кампания това е нормалното политическо говорене