in

Корнелия Нинова: Най-накрая започва да се случва нещо разумно.

След 4 години битки приеха предложението ни против лобистките текстове

Най-накрая започва да се случва нещо разумно. Преди две години заявих от трибуната на парламента, че ГЕРБ залагат корупцията в законите и така я правят ненаказуема. Това ставаше с лобистки предложения от отделни депутати между първо и второ четене на закона тихомълком. Борихме се срещу това задкулисие 4 години.

Най-накрая днес народните представители подкрепиха предложението ни това вече да не е възможно. Дано това да е добро начало на промяна на досегашния корупционен модел.

Това написа лидера на БСП в социалната мрежа “фейсбук”

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

3c269125c 84 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Огнян Герджиков: Смятам, че за добро или лошо ерата “ГЕРБ” си отива.

Огнян Герджиков: Смятам, че за добро или лошо ерата “ГЕРБ” си отива.

20180417 EP 069531E SBO 154 RESIZED L 800x450 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бареков: Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси.

Бареков: Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси.