in ,

Люба Кулезич: Има умора от пропилян политически живот, от износени политически партии, които не представляват своите избиратели

c4ff8d3e0 luba kulezich

Има умора от пропилян политически живот, от износени политически партии, които не представляват своите избиратели. Тази умора неизбежно поражда търсене на нещо ново или нещо, което освежава политическата пустиня, в която се намираме.

В продължение на 30 години ние постоянно подозирахме съществуването на някакъв задкулисен кадрови център, който излъчва удобни политици. Това задкулисие се оказа изключително бездарно. Това коментира пред Националното радио журналистката Люба Кулезич.

Според нея не е сигурно, че служебните министри Кирил Петков и Асен Василев непременно ще направят политически проект, който веднага ще се оформи като партия: „Това, което чух от Петков и Василев, е, че те ще продължат да следят случващото се и Кирил Петков каза, че ако случващото се противоречи на техните убеждения и желанието им въз основа на почтеност да рестартират икономическия и политическия живот на България, да участва отново в протести, ако е необходимо.

Това е решителност, която предизвиква съчувствие. “ Според нея говоренето в България за политическо инженерство трябва да бъде без кавички и без подозрение, че това е конспиративна теория: „Очевидно има някои групи по интереси, които се грижат за персонала на съответните политически намерения. … От днешната гледна точка е съвсем ясно кой е създал проекта на Симеон Сакскобургготски. Известно е, че генът Любен Гоцев беше един от двигателите на този проект.

“ Кулезич смята, че в последните два парламента са били използвани тактики, които да доведат до разделение между политическите партии: „Изпълнителят на тази тактика е“ Има такъв народ „, ръководен от Слави Трифонов. Крайната цел е всички партии, открити в парламента от ИТН, да бъдат компрометирани, да се изложат като неспособни да управляват, като карикатурни, като лицемерни, за да прогоним дори и най -малкото останало доверие в тях.

„Ние не сме лицемери, вие сте интригантите, вие искате парчета от баницата, вие искате публикации, а ние искаме да имаме управление“, каза ИТН. „Има много по -добра позиция, това е позицията на опозицията. Тогава си позволявате абсолютно всичко по отношение на политическата литература, обвинителен патос. Насърчаване на раздора в обществото, което не ни се случва за първи път, но сега е особено ясно е създаването на димна завеса, зад която не знаем какво се случва “, каза журналистът.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

7be722132d8dffba93bc69e98a11c941

Доган не беше поканен в комисията на Росенец. ДПС не се сещат какво точно трябва да каже

768x432 23

Партия ГЕРБ иска допълнителни 70 млн. лв за подпомагане на земеделските производители