in

Любо Кольовски за скъсаните дънки на депутата Станев.

Скъсаните от кръста надолу дънки на депутата (?!) Филип Станев, заради които той отнесе забележка от председателя на парламента, олицетворявали скъсаното доверие между гражданите и политиците. Прав е.

Съдраните гащи в случая са на заднците на политиците. Но джинсите и дънките не са част от българската етнография. Филип би трябвало да се появи в събранието със съдрани потури. Не си задавам въпроса какво би казал дядо му за скъсаните дънки/джинси. Не вярвам той да си задава този въпрос, ако изобщо помни дядо си и прадядо си.

Любо Кольовски/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1628166444031 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Президентът към Ивет Горанова: България е горда с успеха!

Президентът към Ивет Горанова: България е горда с успеха!

2021 08 06 07.29.11 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов и Слави са конкуриращи се съперници с един треньор, а място на терена има само за един.

Борисов и Слави са конкуриращи се съперници с един треньор, а място на терена има само за един.