in

Манолова: Борисов ме съди, защото съм го нарекла арогантен! Е, не е ли арогантен?

Делата ни с Борисов продължават. Сега той ме съди за това, че съм го нарекла арогантен. Нарекох го арогантен и го направих публично. Той наистина е такъв. Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук след първото заседание по делото, заведено от Борисов срещу нея.

„Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен бившият премиер Борисов. Той нарече българите „тулупи“, а депутатите – „безделници“. А с вчерашните си изявления прави поредните внушения за мен и за „Изправи се.БГ“ като твърди, че всичко в държавата е битка за постове“, обясни тя. Искът е за 15 000 лв. за това, че Манолова е нарекла публично Борисов арогантен.

Припомняме, че Манолова вече осъди Борисов за 10 хил. лв. за твърденията му, че тя се е срещала с ромски лидери и е осигурявала ромски вот в нейна полза.

„Два дни преди изборите за кмет на София в национална телевизия той каза, че съм се срещала с ромски лидери, за да си осигуря гласове, а ъндърграундът ми помагал за изборите. Естествено, нито една от тези арогантни лъжи не е вярна. И от резултатите в София на местните избори е ясно кой си е осигурил резултат от ромския вот – 90/10 в полза на Фандъкова са гласовете във Филиповци, Факултета и Христо Ботев.  Намесата на Борисов два дни преди изборите беше манипулация“, припомни тя.

„Председателят на Инициативния комитет за чист въздух в Пещера Златка Цвеева спечели две дела, заведени срещу нея от Кирил Домусчиев, на обща стойност 150 хил. лв. Ще продължим да се борим за справедливост“, заяви още Манолова.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1198f0b96 vasilev simeon - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

3959405ce nikolai vasilev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Трифонов оттегли кандидатурата на Василев за премиер

Трифонов оттегли кандидатурата на Василев за премиер