in

Манолова: Борисов ме съди, защото съм го нарекла арогантен! Е, не е ли арогантен?

d68c90379 maya manolova fb

Делата ни с Борисов продължават. Сега той ме съди за това, че съм го нарекла арогантен. Нарекох го арогантен и го направих публично. Той наистина е такъв. Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук след първото заседание по делото, заведено от Борисов срещу нея.

„Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен бившият премиер Борисов. Той нарече българите „тулупи“, а депутатите – „безделници“. А с вчерашните си изявления прави поредните внушения за мен и за „Изправи се.БГ“ като твърди, че всичко в държавата е битка за постове“, обясни тя. Искът е за 15 000 лв. за това, че Манолова е нарекла публично Борисов арогантен.

Припомняме, че Манолова вече осъди Борисов за 10 хил. лв. за твърденията му, че тя се е срещала с ромски лидери и е осигурявала ромски вот в нейна полза.

„Два дни преди изборите за кмет на София в национална телевизия той каза, че съм се срещала с ромски лидери, за да си осигуря гласове, а ъндърграундът ми помагал за изборите. Естествено, нито една от тези арогантни лъжи не е вярна. И от резултатите в София на местните избори е ясно кой си е осигурил резултат от ромския вот – 90/10 в полза на Фандъкова са гласовете във Филиповци, Факултета и Христо Ботев.  Намесата на Борисов два дни преди изборите беше манипулация“, припомни тя.

„Председателят на Инициативния комитет за чист въздух в Пещера Златка Цвеева спечели две дела, заведени срещу нея от Кирил Домусчиев, на обща стойност 150 хил. лв. Ще продължим да се борим за справедливост“, заяви още Манолова.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

1198f0b96 vasilev simeon

Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

3959405ce nikolai vasilev bgnes

Трифонов оттегли кандидатурата на Василев за премиер