in

Манолова: Вкарваме поне двойно повече депутати в новия парламент

aabc2fb7dd545ea77d7ccbd7414b4aac

Поне два пъти повече депутати в следващия парламент прогнозира за сегашната коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ един от нейните лидери Мая Манолова. В интервю за БНР и предаването „Политически некоректно“ тя потвърди, че се водят разговори „за формата, наименованието и всичко, свързано с коалицията.

„Кутията на Пандора се отвори в резултат на работата на комисията по ревизията. Ние показахме, че сме едно високоефективно формирование. Ние сме пъстри и шарени, от друга страна сме единствената формация, която, каквото обеща на своите избиратели, го направи“, посочи Мая Манолова.

Манолова коментира сигнал от доц. Александър Оскар, началник на Очната клиника в Александровска болница и представител на държавата в борда на директорите на болницата.

„Последните 14 заседания реално не са се провели, а той е „натискан“ да подпише протоколи за тях“, обясни тя.

„Това е абсурдно. Става дума за една от най-големите държавни болници, която изразходва годишно около 45-50 милиона лева“, заяви Мая Манолова. По думите ѝ „самото твърдение, че може еднолично да се вземат решения за изразходване на милиони левове наистина е изумително“ и трябва да се носи отговорност, включително от тези, които управляват болницата.

При Манолова са отишли и други шефове на клиники, които по думите ѝ били възмутени как се харчат милиони левове с еднолични решения.

По казуса, изнесен от доц. Оскар, е сезиран здравният министър. Мая Манолова очаква да се самосезира и Инспекторатът в Министерството на здравеопазването.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

FB IMG 1621133689470

Съсипахте най прекрасната държава! Напълнихте я с боклуци от целият свят!

57415969 303

Слави Трифонов честити празника на родния си град