Home » Новини » Манолова: Призовавам за обединение „Демократична България“ и новата формация около Кирил Петков и Асен Василев
991 ratio maia manolova izbori e1637248252266 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Манолова: Призовавам за обединение „Демократична България“ и новата формация около Кирил Петков и Асен Василев

Манолова: Призовавам за обединение „Демократична България“ и новата формация около Кирил Петков и Асен Василев

Призовавам за обединение „Демократична България“ и новата формация около Кирил Петков и Асен Василев. Такава платформа може да се бори за първата политическа сила.

Време е да погълнем егото на отделните политически лидери и да участваме в следващите избори с ясна перспектива за българските граждани. Това заяви днес председателят на Гражданска платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в предаването “Политически некоректно” с водещ Силвия Великова по БНР.

Манолова беше категорична, че правителството на всяка цена е неприемливо, защото означава правителство с влияние или подкрепа от ГЕРБ и ДПС.

Решението е да има голяма формация без ГЕРБ и ДПС, която да демонтира модела, да даде справедливост на хората и да реформира секторите, които продължават да бъдат заети от мутрите, каза Манолова.

2021-09-19
x

Check Also

Египетският парламент одобри 13 нови министри

Египетският президент Абдел Фатах ас Сиси обяви промени в кабинета с цел подобряване работата на ...