in

Манолова: Смяната на ВСС и оставката на главния прокурор са на дневен ред

b6b844e4d maya manolova novatv

Част от идеите зад които стоят от „Има такъв народ” не са на дневен ред към този момент. Ние сме единни по отношение на необходимостта от законодателни промени в правосъдието. Можем да започнем и с такива, които да дадат възможност този състав на ВСС да бъде сменен. Те ритуално се самоубиха с решението си. Смяната на ВСС и оставката на главния прокурор са теми, които са на дневен ред. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова.

„В качеството си на омбудсман аз съм работила много с екипа на Слави Трифонов. Подкрепихме и заедно каузата на майките на деца с увреждания. Ние си имаме доверие и не се познаваме от вчера“, добави тя.

„Ние няма да правим компромиси с желанията и надеждите на хората“, увери Манолова.

„Ние възприехме призива на президента „Мутри вън!”, като слоган и наименование на нашата коалиция. Сега видяхме, че мутрите са добре окопани по всички етажи на властта. Това е процес и с „Ние идваме!” искаме да кажем, че всеки опит за подмяна ще ни изведе обратно на площада“, каза още тя.

фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

43ce8cb4d asen vasilev bnt

Асен Василев: За да дава на пенсионерите, Борисов е трябвало да взима от „приятелите“, с които играе, а не от полицаите и учителите

a9c405ce4 slujeben kabinet qnev bgnes

”Галъп”: 58,9% одобряват работата на служебното правителство