in ,

Марешки посочи каква трябва да бъде минималната пенсия

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки определи решението да представлява скромно увеличение на минималната пенсия като подигравка с възрастните хора. „Ето защо те все още искат да останат в Народното събрание, за да вземат такова тромаво решение и да се подиграват на такива хора.

Това не е увеличение, това е цинизъм! Промяната не се прави с плахи и некомпетентни стъпки, а с революция!“ Тези представители трябва да си тръгнат със срам, не само тази свещена сграда, но и политика! Те нито разбират социалната политика, нито финансовото управление! ”, Каза Марешки. Според него, ако Воля е в следващото правителство, той ще осигури минимална пенсия от 700 лева. „

В момента това наистина е постижимо и необходимо и няма с какво да си играем и няма да промени жизнения стандарт на възрастните хора. Сега е моментът пенсията да се повиши рязко, за да могат възрастните да усетят истинския живот „Грижа за страната към тях “, категоричен е Веселин Марешки. Трябва да се помни, че Воля винаги е настоявала за значително увеличаване на доходите на българите. Лидерът на воля повтори, че тези некадърни и невежи представители са най -големият проблем за България в момента.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

phphjrb7z 559x345

Иван Бакалов: Имаше явление на светиня му Борисов от нова джипка по нова неоткрита магистрала

Screenshot 20210904 143728 Chrome

Проговори бабата на човека, който заплаши да убие Ива Митева