Home » Новини » Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки

Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки

Сподели новината

Технически проблеми с машини за гласуване са установени в 26 избирателен район – София област, съобщи председателят на Районната избирателна комисия Димитър Димитров пред БНР.

„Снощи в 11.30 са дошли машините в Драгоман и Сливница. В Душанци машината показа друга дата и час. Чакаме техника да дойде, не е спряна. Чакаме да видим решението на казуса. Още една в Костинброд, шеста секция, изкарва ценова разписка, чака се техник“, поясни председателят. 

„Това са ни проблемите общо взето с машините, другите работят навсякде. Трябва да ви кажа, че кол центъра на „Сиела норма“ отказваше да вдине телефона, обаче сега го вдигат“, допълни Димитров.

С повече от час се забави началото на изборния ден в 13-та секция в столичното 55 Средно училище „Петко Каравелов“. Причината е неработещ контакт, към който е била свързана машината за гласуване. Пред секцията се образува опашка от желаещи да гласуват.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената