in

Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки

Технически проблеми с машини за гласуване са установени в 26 избирателен район – София област, съобщи председателят на Районната избирателна комисия Димитър Димитров пред БНР.

“Снощи в 11.30 са дошли машините в Драгоман и Сливница. В Душанци машината показа друга дата и час. Чакаме техника да дойде, не е спряна. Чакаме да видим решението на казуса. Още една в Костинброд, шеста секция, изкарва ценова разписка, чака се техник”, поясни председателят. 

“Това са ни проблемите общо взето с машините, другите работят навсякде. Трябва да ви кажа, че кол центъра на “Сиела норма” отказваше да вдине телефона, обаче сега го вдигат”, допълни Димитров.

С повече от час се забави началото на изборния ден в 13-та секция в столичното 55 Средно училище “Петко Каравелов”. Причината е неработещ контакт, към който е била свързана машината за гласуване. Пред секцията се образува опашка от желаещи да гласуват.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

ac2d32f8c stefan yanev izbori bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Премиерът Стефан Янев: Бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет

Премиерът Стефан Янев: Бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет

fd89932a9 d34fc358 8dc3 444c b3aa c22ac9cfb1b9 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Стоянович: Докато в политиката влизат полуграмотни, няма как да се оправим

Проф. Стоянович: Докато в политиката влизат полуграмотни, няма как да се оправим