Home » Новини » Мащабен пожар в Белград, хеликоптери се включиха в гасенето

Мащабен пожар в Белград, хеликоптери се включиха в гасенето

Сподели новината

Голям пожар избухна в търговския център в Белград. Наложи се градските власти да насочат три хеликоптера към мястото на инцидента, съобщи Фокус.

Пламъците обхванаха част от търговския център „Ц Блок 70, който е популярен със своите евтини магазини и заведения за бързо хранене.

В гасенето на пламъците са участвали 76 пожарникари и 25 противопожарни автомобила.

„Няма жертви и ранени, противопожарната служба успя да предотврати разпространението на огъня към решетките зад центъра. Спасихме няколко магазина… беше трудно да попречим на хората да влязат, за да спасят имуществото си“, заявява пред репортери ръководителят на службата за спешна помощ Ивица Чаусич.

Пожарникарите призоваха хората да стоят далеч от местопроизшествието, а полицията съобщи, че разследва причината за пожара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар