in

Милен Велчев: Едва ли Трифонов си прави илюзия, че може да получи подкрепа, без да се проведе разговор

„Бях доста изненадан от изказването на г-н Слави Трифнов. Едва ли лидерът на ИТН си прави илюзия, че кабинетът може да получи подкрепа в парламента, без да се проведе разговор с партиите, които биха го подкрепили. Не чух никоя формация да заявява, че иска да участва в правителството със свои министри. Всички говорят, че за тях от първостепенно значение са политическите им идеи”, каза МиленВелчев пред NOVA>.

По думите му предложеният за премиер Николай Василев е най-реформаторски настроения политик. „Не смятам обаче, че ревизията ще е основният фокус на новото правителство”, каза още той.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

44f3f2047 avramov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Политологът Димитър Аврамов: Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената

Политологът Димитър Аврамов: Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената

f5cb6bfa3 evroparlament evrokomisiq es bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Евродепутати обсъждаха усвояването на евросредствата в България

Евродепутати обсъждаха усвояването на евросредствата в България