Home » Новини » Мира Баджева: Демонтажът на наследството на Борисов няма да бъде лесен

Мира Баджева: Демонтажът на наследството на Борисов няма да бъде лесен

Сподели новината

”Има такъв народ” ще са победители на парламентарните избори. Това прогнозира пред БНР журналистката Мира Баджева.

„ГЕРБ ще бъде фактор и ще бъде много трудна опозиция. … Демонтажът на наследството на Бойко Борисов няма да бъде лесен“, коментира още тя. По думите на Баджева служебното правителство е показало убедително, че и за два месеца може да се направи много по отношение на демонтиране на лоши практики и корупция:

„Съдът ще каже кой е крив и кой е прав, но това не означава, че не трябва да излизат на бял свят сигналите и че не трябва да се алармира. Защото ние така бяхме свикнали. Не бива да смятаме, че това нещо не може да се промени. Това, което се случа през последните около два месеца показва, че вече ще бъдем с по-силен имунитет към несправедливостта и към корупцията“. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената