in

Михайл Ковальчук: Айфоните и Смартфоните не са за “ваше удобство” Това са инструменти за дистанционен контрол и управление на мозъчните функции със сателити.

Айфоните и Смартфоните не са за “ваше удобство” Това са инструменти за дистанционен контрол и управление на мозъчните функции със сателити. След като бъдат въведен магнитния нано-интерфейс с вакцините, дори и от телефони няма да има нужда, ще ни управляват дистанционно чрез 5G.

Технологически вече е възможно да се създаде изкуствено възприятие, няма да виждате мен, а плаж и море . Може да се регулират ЖИЗНЕНИТЕ ФУНКЦИИ на организма, войника да не се уморява.

Това може да се интергира човека с машинни системи които ще го управляват отвън . От тук възниква ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСОВОТО СЪЗНАНИЕ. “Цветните революций”, на които бяхме свидетели, бяха ИМЕННО прилагане на КОГНИТИВНАТА ТЕХНОЛГИЯ за управление на масовото съзнание.

Става много лесно:

  1. Аз ви баламосвам.
  2. Държим ви ниско образовани.
  3. Давам ви по един Смартфон или Айфон в ръцете .
  4. Пускам спътника.
  5. И така аз напълно управлявам вашето СЪЗНАНИЕ.

Колкото са по-ниско образовани, толкова по-лесно става . Затова трябва отначало да се обезсили ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА така ,че всички вие да сте ниско грамотни и да ви дадем по един телефон , закачаме спътника горе и ви пускаме съответната пропаганда.

И тези, които ви управляват със спътника горе ще ви вземат нефта, златото, полезните изкопаеми. Преди са се вземали роби, а сега не е нужно. Вие сами ще им давате това, което искат

От: 1den.bg

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

9476eed32 velichko deruzov bnt

Бивш пилот: Дефект в мишената е основната версия за падането на МиГ-29 в Черно море

rumen radev bgnes

ЛИДЕРИТЕ НА ЕС СЕ СРЕЩАТ, ЗА ДА ОБСЪДЯТ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ПАНДЕМИЯТА