Home » Любопитно » Наоми Кембъл направи расистки скандал у нас
d0bdd0b0d0bed0bcd0b8 d0bad0b5d0bcd0b1d18ad0bb d0bdd0b0d0bfd180d0b0d0b2d0b8 d180d0b0d181d0b8d181d182d0bad0b8 d181d0bad0b0d0bdd0b4d0b0 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Наоми Кембъл направи расистки скандал у нас

Наоми Кембъл направи расистки скандал у нас

Наоми Кембъл забърка София в расистки скандал. Информацията е публикувана в Daily Mail, които се позовават на свой източник.

Според публикацията топ моделът останала потресена, тъй като я претърсили на летището в София само защото е черна, цитира “Марица”.

Наоми беше в София от 19 до 22 май за снимки на реклама на световен моден бранд. И не се показа публично.

“Наоми беше много разстроена. На пристигане я спряха власти на летището и наредиха пълна проверка на вещите ѝ. Не стана ясно дали са служители на летището, или други. Тя смята, че е само заради цвета на кожата й”, добави източникът.

“Наоми напусна с бейзболна шапка и чантата в ръце, настани се в хотел. Пристигна с толкова ентусиазъм да снима в София, но това определено я разстрои. Все пак изпълни ангажимента си”, каза източникът на таблоида.

Интересното е, че в коментарите читатели от всякакви страни и раси се възмутиха от Наоми, а не от “българския расизъм”. “Добре дошла на земята, тук редовно претърсват хората по летищата”. “От Марс ли падаш, светът работи така”. “Обикновените хора ги претърсват по летищата”. Това са най-честите коментари към примадоната.

След като се разчу за инцидента, от летище “София” назначиха пълна проверка и публикуваха съобщение във Фейсбук:

“Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура”, посочиха от летището. Добавиха, че ще прегледат всички видеозаписи от този ден. В понеделник ще има и интервюта с персонала, който е бил на работа, за да се изясни докрай историята.

Оплакване от топмодела в МВР няма, казаха от ведомството.

Преди време Наоми Кембъл е имала неприятно преживяване и на летище “Хийтроу”, когато е ескортирана оттам с белезници след разгорещен спор с полицията. Тогава се разпространяваше версия на историята как известната манекенка се ядосала, когато член на екипажа ѝ казал, че багажът ѝ не е прибран в самолета, защото е твърде тежък.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-06-13

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Летният сезон започна с недостиг на работна ръка

Сезонът по морето започна отново с недостиг на работна ръка. От бранша разчитат на ученици ...