Home » Любопитно » Нестандартни места за орален секс
d0bdd0b5d181d182d0b0d0bdd0b4d0b0d180d182d0bdd0b8 d0bcd0b5d181d182d0b0 d0b7d0b0 d0bed180d0b0d0bbd0b5d0bd d181d0b5d0bad181 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Нестандартни места за орален секс

Нестандартни места за орален секс

На всеки са му правили френска любов в спалнята или на дивана в хола. Има обаче и по-готини места да получиш орална наслада:

В асансьора

Бързо, екстремно, шантаво. Препоръчително е да залостиш асансьорната кабина между етажите и да оставиш другото на девойката и бързите ѝ устички.

Под масата в заведение

Ето това е свирка само за ценители и хора на риска. За целта масата трябва да има само дълга покривка. Тя изпуска обецата си на пода, слиза да я търси, влиза под масата и „О, чудо!“

Зад волана

Няма нищо по-възбуждащо и по-опасно от това да ти правят свирка, докато шофираш. Затова, ако ти е скъп живота, използвай някой третокласен път в обезлюдена местност да получиш свирката на свирките.

Под душа

Единственото по-приятно нещо от секс под душа е свирка под душа! Не се потиш в и без това горещата баня, нямаш риск от контузии при смяна на позите.

Са-мо-лет, но-мер пет!

WC-тата на аеропланите са много неудобни места, не само за секс, но и за съвсем резонното за подобни места екскрементиране и уриниране, но за едино бързо орално облекчение няма по-добро място!

В съблекалнята

Да, мериш чифт дънки и тениска и докато твоята половинка чака пред кабината и пита през 2 секунди „Как са? Да нося ли други?“, просто я придърпваш вътре и оставяш устните ѝ да действат.

Сред природата

В гората, на поляната, в планината… Ако ти е твърде стандартно, пробвай да я убедиш да ти достави удоволствие, докато се качвате с лифта нагоре, съветва trafficnews.bg.

Поставете оценка:

3.4

Оценка 3.4 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-25

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Летният сезон започна с недостиг на работна ръка

Сезонът по морето започна отново с недостиг на работна ръка. От бранша разчитат на ученици ...