Home » Любопитно » Нестандартни места за орален секс

Нестандартни места за орален секс

Сподели новината

На всеки са му правили френска любов в спалнята или на дивана в хола. Има обаче и по-готини места да получиш орална наслада:

В асансьора

Бързо, екстремно, шантаво. Препоръчително е да залостиш асансьорната кабина между етажите и да оставиш другото на девойката и бързите ѝ устички.

Под масата в заведение

Ето това е свирка само за ценители и хора на риска. За целта масата трябва да има само дълга покривка. Тя изпуска обецата си на пода, слиза да я търси, влиза под масата и „О, чудо!“

Зад волана

Няма нищо по-възбуждащо и по-опасно от това да ти правят свирка, докато шофираш. Затова, ако ти е скъп живота, използвай някой третокласен път в обезлюдена местност да получиш свирката на свирките.

Под душа

Единственото по-приятно нещо от секс под душа е свирка под душа! Не се потиш в и без това горещата баня, нямаш риск от контузии при смяна на позите.

Са-мо-лет, но-мер пет!

WC-тата на аеропланите са много неудобни места, не само за секс, но и за съвсем резонното за подобни места екскрементиране и уриниране, но за едино бързо орално облекчение няма по-добро място!

В съблекалнята

Да, мериш чифт дънки и тениска и докато твоята половинка чака пред кабината и пита през 2 секунди „Как са? Да нося ли други?“, просто я придърпваш вътре и оставяш устните ѝ да действат.

Сред природата

В гората, на поляната, в планината… Ако ти е твърде стандартно, пробвай да я убедиш да ти достави удоволствие, докато се качвате с лифта нагоре, съветва trafficnews.bg.

Поставете оценка:

3.4

Оценка 3.4 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.