Home » Любопитно » Николаос Цитиридис се завръща на екран, но в БНТ

Николаос Цитиридис се завръща на екран, но в БНТ

Сподели новината

Бившата надежда на bTV Николаос Цитиридис, от когото се очакваше да замени Слави Трифонов, но се провали тотално, сега щял да се пробва в БНТ, твърди „Уикенд“. Водещият вече преговарял с държавната телевизия, а завръщането му на екрана се очакнало през есента.

Поканата от Емил Кошлуков била да започне още от сега, но Цитиридис се готвел за серия от различни гастроли. Откакто не работи в bTV той възобнови комедийните си предавания, започна усилено да репетира с барабаните, с които не се бе занимавал сериозно, откакто е завършил и сега искал да направи национално турне. Цитиридис щял да обикаля страната с варненския рапър Боро Първи.

В БНТ били убедени, че той е правилният човек за тях. На „Сан Стефано“ 29 смятали, че се е провалил в bTV заради некадърността на програмните директори на телевизията, а не заради личността на самия Цитиридис.

Че има затопляне на отношенията по оста БНТ-Цитиридис стана ясно и от „Вечерното шоу“ на телевизията майка, в което той гостуваше и бе представен като супер успешен професионалист.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар