Home » Новини » Нинова: Подкрепата ни за ИТН този път няма да е безусловна

Нинова: Подкрепата ни за ИТН този път няма да е безусловна

Сподели новината

Безпрецедентна ниска активност. Нямаше дебат в кампанията по програми и идеи. Това е наказателен вот към всички нас, защото за три месеца предизвикваме няколко избори. Този парламент стартира с много ниска легитимност. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.

Няма сериозна промяна и отново сме в изходна точка. Защо трябваше да се стигне до тук?  Партиите на протеста отново нямат нужния брой гласове за съставяне на правителство. Трябва да има редовен кабинет.

Ще изчакаме окончателните резултати, препотвърждаваме резултата от април. Очаквахме повече, но не ни стигна времето ,за да го достигнем. Ще достигнем обединение в лявото пространство.

Не стои на дневен ред въпросът ми за оставката. Този път няма да дадем безусловна подкрепа на ИТН. Ще очакваме да говорим по политики.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената