in

Обърнете внимание на …

Както се вижда десния крак е опериран,а интересното в случая е,че патерицата е само една и то от лявата страна?! Не трябва ли патерицата да е от страната на десния крак?!


Патерицата трябва да помага на болния крак да се предвижва ..


Защо го правиш това Борисов?! Защо се излагаш,какво искаш да постигнеш?! Крайно време е да изчезнеш от погледа на целия народ,не разбра ли,че никой не те иска,не разбра ли,че всички те ненавиждат и най-вече тези,които ги прогони в чужбина!!!

Автор: Ц.Т.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0000449932 fbh - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Covid в Утар Прадеш: Коронавирусът обзема най-многолюдната държава в Индия

Covid в Утар Прадеш: Коронавирусът обзема най-многолюдната държава в Индия

received 2887311278200082 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Българският Президент Румен Радев подкрепа, надежда и опора за своя народ.

Българският Президент Румен Радев подкрепа, надежда и опора за своя народ.