in

Освободено е ръководството на енергийния холдинг

Министърът на енергетиката Андрей Живков, в качеството си на упражняващ правата на държавата като едноличен собственик на капитала на ”Български енергиен холдинг” ЕАД, е освободил днес Съвета на директорите на компанията в състав: Валентин Николов, Диян Димитров, Иван Андреев, Стелиан Коев и Александър Църноречки, съобщи пресцентърът на министерството.

В съобщението се посочва, че сменените членове на Съвета на директорите не са освободени от отговорност. Министърът е назначил и нова ръководство. До провеждането на конкурс БЕХ ще се ръководи от Мария Велкова, Веселина Канатова – Бучкова, Ива Петрова и инж. Пламен Дилков и Антон Симеонов.

Новото ръководство на холдинга следва да предприеме необходимите действия за вписване на промяната в Търговския регистър.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1d4ca3b94 cholakov bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Падение: Депутат на ГЕРБ използва детска смърт за политически цели

Падение: Депутат на ГЕРБ използва детска смърт за политически цели

576b1903f kiril petkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: Инвеститорите идват там, където няма корупция

Кирил Петков: Инвеститорите идват там, където няма корупция