Home » Любопитно » Осъдиха медсестра в психиатрия след секс с пациент

Осъдиха медсестра в психиатрия след секс с пациент

Сподели новината

Медицинска сестра в психиатрична болница бе осъдена на 180 часа безвъзмезден труд и 18 месеца надзор след секс с пациент, предаде Greenock Telegraph.

37-годишната Джил Макларън се срещнала с пациента в психиатрична клиника в шотландския град Глазгоу през юли 2018 г. Сестрата научила, че и двамата обичат да спортуват. Благодарение на общия им интерес тя бързо се сближила с него и започнала да флиртува. За да вижда мъжа по-често, Макларън започнала да дежури в отделението, където се лекувал той.

След известно време медицинската сестра започнала да целува жертвата тайно от колегите си и други пациенти. Един ден, по време на нощна смяна, тя събудила мъжа и правила секс с него в стаята му. По-късно тя завела психично болния в дома си и отново правили секс.

Връзката им продължила до август 2019 г., когато между тях възникна кавга. След конфликта Макларън спряла да общува с мъжа.

„Тя му казала, че не е наред и не може да продължава така. Но той я заплашил, че ако тя прекрати връзката, ще разкаже на другите служители в клиниката за тях“, заяви в съда адвокатът на медицинската сестра.

Скоро персоналът на клиниката разбира за връзката им. Медицинската сестра е арестувана и признава, че е правила секс с пациента. Джил няма право пет месеца да напуска дома си от девет вечерта до шест сутринта през всички дни от седмицата с изключение на събота. Макларън е вписана в регистъра на сексуалните престъпници за 18 месеца.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар