in

Откриха в Пирин Владимир Каролев, в тежко състояние е

1

След проведена издирвателна операция с продължителност 12 часа в Пирин откриха Владимир Каролев – икономист. Изчезнал е вчера, когато е карал сплитборд. Това е комбинация между сноуборд и ски. Спасителните екипи са успели да го намерят, но в изключително тежко състояние. Откаран е до болницата в Разлог.

Здравният министър, който е в оставка – проф. Костадин Ангелов коментира, че травмите са сериозни. Има черепно-мозъчна, на глезена и на гърдите. Каза, че се надява колегите му да успеят да се справят с неговото тежко състояние. Към момента обаче рискът му за живота е сериозен.

Директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов уточни, че е много рано да кажет как предстои да се развият нещата около черепно-мозъчната травма, която е наистина сериозна. Засега поддържат Владимир Каролев в медикаментозна кома и не биха могли да кажат, че животът му е вън от опасност. 

Каролев е откаран до неврохирургичната реанимация на „Пирогов” от Разлог. Преместването е направено с линейка с реанимационен екип от спешната болница.

До инцидентът се е стигнало, след като в неделя следобед Каролев отишъл в Пирин. Прави си видео за социалните мрежи, в което разказва за плановете си. Денят е слънчев. Каролев казва, че ще се спусне през Малка Тодорка и ще се опита да се качи на Вихрен и да се пусне и оттам.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от Анита Валентинова

slavi trifonov borisov pak laje milionite gi nama za nishto 1

Слави Трифонов: Борисов пак лъже, милионите ги няма за нищо

kancho stoichev vazmojno e itn da izmesti gerb no tova nishto nama da dade 1

Кънчо Стойчев: Възможно е ИТН да измести ГЕРБ, но това нищо няма да даде