Home » Новини » Откриха в Пирин Владимир Каролев, в тежко състояние е

Откриха в Пирин Владимир Каролев, в тежко състояние е

Сподели новината

След проведена издирвателна операция с продължителност 12 часа в Пирин откриха Владимир Каролев – икономист. Изчезнал е вчера, когато е карал сплитборд. Това е комбинация между сноуборд и ски. Спасителните екипи са успели да го намерят, но в изключително тежко състояние. Откаран е до болницата в Разлог.

Здравният министър, който е в оставка – проф. Костадин Ангелов коментира, че травмите са сериозни. Има черепно-мозъчна, на глезена и на гърдите. Каза, че се надява колегите му да успеят да се справят с неговото тежко състояние. Към момента обаче рискът му за живота е сериозен.

Директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов уточни, че е много рано да кажет как предстои да се развият нещата около черепно-мозъчната травма, която е наистина сериозна. Засега поддържат Владимир Каролев в медикаментозна кома и не биха могли да кажат, че животът му е вън от опасност. 

Каролев е откаран до неврохирургичната реанимация на „Пирогов” от Разлог. Преместването е направено с линейка с реанимационен екип от спешната болница.

До инцидентът се е стигнало, след като в неделя следобед Каролев отишъл в Пирин. Прави си видео за социалните мрежи, в което разказва за плановете си. Денят е слънчев. Каролев казва, че ще се спусне през Малка Тодорка и ще се опита да се качи на Вихрен и да се пусне и оттам.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената