Home » Новини » От 14-ти май на море в Гърция

От 14-ти май на море в Гърция

Сподели новината

Гръцките власти обявиха официално, че от утре – 14 май ще отворят страната си за посещение от туристи. Също така ще облекчат вътрешните мерки, които бяха въведени с цел да се ограничи разпространението на коронавирус.

От петък се отменя и системата за пазаруване с кликни и пазарувай и кликни и вземи. Търговията вече ще се случва по нормалния начин, в познатия режим на работа, като ще се допуска по един купувач на 25 квадратни метра площ.

Желаещите да пътуват от и до по-голямата част от гръцките острови е нужно при резервация на билета да имат сертификат за ваксинация, отрицателен резултат от pcr тест или отрицателен резултат от бърз тест.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената