Home » Любопитно » Пенис-коланът – начин на употреба
d0bfd0b5d0bdd0b8d181 d0bad0bed0bbd0b0d0bdd18ad182 d0bdd0b0d187d0b8d0bd d0bdd0b0 d183d0bfd0bed182d180d0b5d0b1d0b0 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Пенис-коланът - начин на употреба

Пенис-коланът – начин на употреба

Ако някога сте мечтали да размените ролите в спалнята, страп-он коланите са идеалният начин да застанете от другата страна. Кое е най-важното, което трябва да знаете, и кои са най-качествените и удобни пенис колани?

Какво представлява страп-онът?

Всички знаем какво е дилдото и къде влиза. Страп-онът, наричан още harness или пенис-колан, е приспособление, изработено от памук, кожа, дантела, латекс или полиестер, което прикрепя дилдото към тялото. При пенис коланите за мъже дилдата са кухи, за да може членът да влезе в тях. При пенис коланите за жени е необходима стабилна конструкция на колана, за да може дилдото да седи на тялото така, както пенисът седи при мъжа, пише sexwell.bg.

Разнообразието е огромно и първият избор може да затрудни много хора. Информацията по-долу може да ви улесни!

В зависимост от качеството на колана и колко добре се грижите за него, той може да ви служи много години. Някои хора съветват първо да се опита с по-евтин колан, преди да се ангажирате с по-скъп, защото може все пак да не ви хареса този тип игра. Други обаче пък твърдят, че лошият пенис колан може да ви откаже от една иначе доста възбуждаща и интересна практика.

ВИДОВЕ ПЕНИС-КОЛАНИ

Пенис-колан за жени: често е с отстраняемо дилдо, макар че има и модели с “вградено”. Използването на отделен колан и дилдо осигурява максимална гъвкавост при игра. Ремъците на коланите обикновено включват О-пръстен, който позволява към него да бъде прикрепено всяко дилдо с широка плоска основа и подходящ диаметър. Купуването на колан и дилдо отделно се счита за „професионалния“ подход.

Пенис-колан за мъже: по-рядко е с отстраняемо дилдо, макар че има и такива модели. Включва кухо дилдо, в което мъжът може да вкара собствения си член. Особено подходящо за мъже, страдащи от еректилна дисфункция.

Пенис-колан с вибратор: най-често неотстраняеми, тези пенис колани добавят вибрация към изживяването.

Кожен-пенис колан – за опитните любители на BDSM.

Пенис-колан тип бельо – удобно решение за начинаещи и напреднали, тъй като се носи много лесно.

Пенис колан *без* колан – представлява двойно дилдо, което се придържа чрез поставяне във влагалището. Изисква опит и тренирани тазови мускули.

ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ ЗА ПЕНИС-КОЛАНИ

Много хора са почитатели на кожата, защото според тях този материал държи дилдото максимално стабилно. Кожените колани също са най-здравите и с най-високо качество, но са и най-скъпи. Те имат и най-взискателните процедури за почистване, което ги прави аксесоари с по-особена поддръжка.

Пенис-коланите от изкуствена кожа са може би най-достъпните като цена, а и изглеждат много секси.

Пенис-коланите от текстил напоследък набират все по-голяма популярност, тъй като наподобяват стандартно бельо, удобни са за носене и се перат лесно.

Пенис-коланите с ластик обикновено са най-достъпни като цена, но по-трудни за стабилизиране.

КАК ДА ИЗБЕРETE РАЗМЕР?

Намирането на правилния размер за вашия колан е важно. Това е аксесоар, който може да осигури безкрайно забавление, така че ви трябва нещо, което ще работи добре за вас. Ако сте готови да обсъдите покупката с партньора си, процесът може да бъде много по-лесен. Важно е да определите правилния размер както на колана, така и на дилдото.

Относно размера на колана: има както регулируеми модели, така и модели със стандартно оразмеряване S,M,L. Повечето колани с презрамки се регулират до 180 см. Кожените каишки обикновено се отпускат малко след няколко употреби, така че може да се наложи да затегнете каишката отново, когато е необходимо.

Дилда има всякакви както по размер (малки, средни, големи), така и по дизайн (реалистични, дискретни). Най-важното е да изберете дилдо, което:

а) има широка основа и е съвместимо с вашия колан, и
б) е подходящо за конкретния вид секс, за който ще се ползва. За вагинален секс може да изберете реалистично и по-голямо дилдо, например, а за анален – нещо по-компактно и тънко.

Както казахме по-рано, някои пенис-колани се доставят в комплект с дилдо, а други изискват дилдото да се купи отделно. Комплектите с вградено дилдо или вибратор обикновено са по-евтини, но предлагат по-малко гъвкавост и разнообразие. Ако искате сериозно да се занимаете с тази практика, по-добре да направите инвестиция в колан и дилдо закупени отделно, отколкото да заложите на по-евтини “всичко в едно” пакети.

Ако дилдото, което сте избрали, не се предлага заедно с О-пръстен с правилния размер, опитайте се да намерите колан, който е с ~6мм по-голям диаметър от самото дилдо. Трябва материята около дилдото да е добре стегната, така че да не се клати в колана, докато играете с него. Искате здрав захват, за да имате максимален контрол.

Някои хора се оплакват, че дилдото, което са закупили, се оказва по-малко или по-голямо от очакванията им. Важно е да се знае с какво може да се справи приемащата вагина и/или сфинктер, както и какво е предпочитанието на пасивния партньор.

Материалът, от който е изработено дилдото, също е важен. Силиконовите дилда са най-добрите за всякакъв вид секс, тъй като се почистват най-лесно и издържат най-дълго. Уверете се, че използвате само смазка на водна основа със силиконови секс играчки.

Използване на пенис колан като професионалист

Ключът към използването на всяка секс играчка е да имате ясна комуникация за нея с партньора си. Обсъдете какво точно търсите като усещане и какво ви е комфортно да опитате. Можете също така да измислите безопасна дума, която да използвате, в случай, че нещата станат твърде интензивни.

Когато поставите пенис коланът за пръв път, не бързайте. Може в началото изобщо да не знаете какво да правите. Отделете си време, за да влезете в настроение и да се отпуснете; това е абсолютно необходимо, особено за аналното проникване. Уверете се, че използвате много смазка, за да мине всичко гладко и без дискомфорт за приемащия. Намерете позата, която е най-подходяща за вас и вашия партньор. Страп-оните са чудесни за кучешката поза, лъжичките и мисионерската.

Имайте предвид, че екстремната топлина и влажност могат да повредят голяма част от страп он коланите. Така че ги съхранявайте в хубава торбичка или в оригиналната кутия. Винаги почиствайте преди и след всяка употреба, както и задължително ги почиствайте, преди да смените отверстието.

И най-вече – забавлявайте се!

Поставете оценка:

2.7

Оценка 2.7 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-06-23

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Лиз Тръс: Западът не трябва да предава Украйна

Западът трябва да остане единен и не трябва да предава Украйна, заявява британският външен министър ...