in

Политологът Димитър Ганев: В новото правителство ще има ”нещо радевско”, няма да е като предишните

При разпределението на силите след вчерашните парламентарни избори не може да се очаква правителство като предишните редовни правителства. Това каза в студиото на Нова телевизия политологът Димитър Ганев. По негови думи в следващия кабинет ще има нещо „радевско“, като е възможно и част от служебните министри да останат на постовете си.

Акцентът в следващото правителство ще е експертността, защото „Има такъв народ“ все още нямат ярки партийни фигури, смята той.


Според политолога „изчегъртването“ на ГЕРБ ще продължи, но следващото управление ще се изправи пред проблеми като здравна и икономическа криза, а също и пред тема като Северна Македония и ще се наложи да изготвят нов, по-положителен дневен ред, отколкото разрушаването на модела „Борисов“.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

49370257 303 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - При oбрaбoтeни 89.14% от протоколите: ГЕРБ-СДС 24.01%, ИТН 23.48%

При oбрaбoтeни 89.14% от протоколите: ГЕРБ-СДС 24.01%, ИТН 23.48%

fc347956c izbori 21 2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Франс прес: Протестна партия в България начело, избирателите наказаха ГЕРБ

Франс прес: Протестна партия в България начело, избирателите наказаха ГЕРБ