Home » Новини » Политологът Димитър Ганев: В новото правителство ще има ”нещо радевско”, няма да е като предишните

Политологът Димитър Ганев: В новото правителство ще има ”нещо радевско”, няма да е като предишните

Сподели новината

При разпределението на силите след вчерашните парламентарни избори не може да се очаква правителство като предишните редовни правителства. Това каза в студиото на Нова телевизия политологът Димитър Ганев. По негови думи в следващия кабинет ще има нещо „радевско“, като е възможно и част от служебните министри да останат на постовете си.

Акцентът в следващото правителство ще е експертността, защото „Има такъв народ“ все още нямат ярки партийни фигури, смята той.


Според политолога „изчегъртването“ на ГЕРБ ще продължи, но следващото управление ще се изправи пред проблеми като здравна и икономическа криза, а също и пред тема като Северна Македония и ще се наложи да изготвят нов, по-положителен дневен ред, отколкото разрушаването на модела „Борисов“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената