in

Политолог: ГЕРБ се превръща в монополист на опозиционното говорене

ГЕРБ може да се превърне в монополист на опозиционнито говорене и това със сигурност ще бъде използвано. Ще бъде използвано от гледна точка на това, че донякъде основният подводен камък след постигане на някаква договорка за разбирателство по политики и приоритети, това ще означава перманентен преговорен процес за всяко важно политическо решение. Това може да доведе до искри и търкания, от които ГЕРБ комуникационно да се опитат да се възползват.

Това коментира пред Нова телевизия политологът Анастас Стефанов.

Напълно логично и очаквано е, че ГЕРБ не отидоха на консултациите при президента, тъй като самото им присъствие на това място би ги поставило като партия в изолация. Така че оттук – нататък ще видим какво в съдържателен план ще направят, посочи той.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0000498138 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БСП-Велико Търново поиска оставката на Корнелия Нинова

БСП-Велико Търново поиска оставката на Корнелия Нинова

768x432 8 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Вебер: Притеснителни са заканите на Рашков

Вебер: Притеснителни са заканите на Рашков