Home » Новини » Появиха се първи снимки на новия Pixel Fold 2

Появиха се първи снимки на новия Pixel Fold 2

Сподели новината

Днес се появи изображение, за което се твърди, че показва прототип на Pixel Fold 2. Снимката, споделена от Android Authority показва значителни разлики в сравнение с предшественика му. Първо, частите на камерата иматнова форма, различна от тази на оригиналния Pixel Fold, като се отклонява от издължения дизайн на камерата, който обикновено се свързва с линията типична за Pixel.

Освен това екранът на капака на Pixel Fold 2 изглежда по-дълъг и по-тесен от този на предшественика му, което отговаря на опасенията относно широкия форм-фактор на предишния модел. Широкият дизайн на предишния модел често предизвикваше проблеми с ориентацията на приложенията, тъй като при отваряне по подразбиране те преминаваха в пейзажен режим, което се оказваше проблематично за някои приложения. Pixel Fold 2 има за цел да реши този проблем, като има размери, които са поне малко по-дълги от ширината му, когато е разгънат, което позволява на приложенията да работят по подразбиране в портретна ориентация.

Въпреки че вътрешният екран остава невидим на изтеклата снимка, според докладите той има изрязан отвор за селфи камерата в горния десен ъгъл, което се различава от разположението на рамката на оригиналния Pixel Fold. Въпреки че е описан като „доста тънък“, Pixel Fold 2 все още има забележима гънка на дисплея.

Както при всяка изтекла информация, разумно е да подхождаме скептично към нея, докато не получим официално потвърждение. Тъй като се очаква Pixel Fold 2 да се появи на пазара през октомври, има достатъчно време да се появят допълнителни подробности преди пускането му на пазара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар