in

Пребиха общински ръководител на ГЕРБ в дискотека

Screenshot 20210815 212119 Chrome

Председателят на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов е бил нападнат и ударен около 5 часа тази сутрин. Ударът е бил в лицето, вследствие на което устната му е сцепена. След това изгубил съзнание, е съобщил самият той пред регионалното издание „Про Нюз Добрич“.

Нападението е станало в дискотека „Макома“, където Стоянов е празнувал със съученици 20 години от завършването си. Там собственик на заведение в Каварна е отишъл при него с въпрос той ли е този, който иска да събори обекта му. След отговор от Стоянов, че ако заведението е незаконно, ще бъде съборено, последвал и ударът. Стоянов е общински ръководител на ГЕРБ. Председател е на Общинския съвет в Каварна от 2019 г.

През април тази година група общински съветници поискаха предсрочното му освобождаване във връзка със случая с пребития в нощта на изборите от 4 април кмет на село Белгун. Според кмета Благомир Станев той е бит в офиса на ГЕРБ-Каварна от бизнесмена Илиян Събев в присъствието на Йордан Стоянов. Според Стоянов това е провокация заради резултата на изборите на 4 април. Разследването по случая продължава, а предложението за предсрочното му освобождаване на бе прието от ОбС.

Факти.бг

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

Screenshot 20210815 134215 Chrome

Христо Иванов пак настоя: Борисов и Гешев са сред укривателите на побоя над протестиращи

Screenshot 20210815 213054 Chrome

Ива Митева: В сряда може да бъде поискано изслушване на главния прокурор