in

Премиерът Стефан Янев: Бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет

Гласуването е наша отговорност и възможност чрез политическите партии и коалиции да покажем нашите желания за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и прозрачно управление в интерес на България. Това каза служебният министър-председател Стефан Янев след като упражни правото си на глас. Той призова всички да гласуват масово.

„От това зависят достойните старини на нашите родители. Зависи бъдещето на поколенията след нас, за да я има България – просперираща, цъфтяща и достойна“, каза Янев.

Той благодари и на всички, ангажирани с изборния процес. По негови данни премиерът протича нормално в цялата страна.

Стефан Янев изрази надежда в края на деня да има изборен резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един български гражданин.

Служебният премиер изрази и надежда да бъде съставен кабинет след този вот, защото бъдещето на България зависи от предвидим и стабилен кабинет.

„Имаме нужда да се утвърди парламентаризма в България. Имаме нужда от стабилно управление, което да се стреми за едно прозрачно и отчетно управление в интерес на страната“, каза Стефан Янев.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

eb6645595 boyko rashkov glasuva bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Министър Рашков: Промяна трябва да има, гласувах за това

Министър Рашков: Промяна трябва да има, гласувах за това

1118d7b18 mashinno - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки

Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки