Home » Новини » Призив към Президент Радев за получаване на българско гражданство от Карен Алексанян.

Призив към Президент Радев за получаване на българско гражданство от Карен Алексанян.

Сподели новината

Господин Президент на Република България Румен Радев,
Официално се обръщам с отворено писмо към Вас.
Господин Карен Алексанян създателят на Дворът на Кирилицата в град Плиска се нуждае от получаване на българско гражданство.


Хиляди българи се подписваме в петицията разпространена в социалната мрежа в негова подкрепа, създаден е и инициативен комитет .
Самият факт, че е създал този Двор на кирилицата с нашата българската азбука, означава че господин Карен Алексанян е българин, независимо че е с армейски произход.
По важното е, че Господин Карен Алексанян милее за нашата Родина.
Нека моят призив стигне до Вас Президент Румен Радев и с вашето съдействие Господин Карен Алексанян да придобие българско гражданство.

С Уважение Петя Трендафилова
Гр.Плевен

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената