Home » Новини » Проверката на ДАНС е да се засече изтичане на класифицирана информация

Проверката на ДАНС е да се засече изтичане на класифицирана информация

Сподели новината

Проверката на ДАНС в ГДБОП, полицията и спецпрокуратурата е била, за да се засече дали от тези структури изтича класифицирана информация. Това научи ФрогНюз от службите за сигурност.

Проверката вече е приключила. Тепърва резултатите ще бъдат подложени на анализ, като за проверяващите е било важно да се разбере по какъв начин строго пазена тайна достига дори и до медиите.

Все още не е сигурно дали ще бъдат оповестени повече подробности за тестването на системата във въпросните институции.

Не е тайна, че документи и информация с гриф „Строго секретно“ много често достигат както до проверявани лица, до представители на ъндърграунда, до влиятелни бизнес структури, така и до средствата за масова информация.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената