in

Продават яхтата на Доган, 1 единствен работник от ТЕЦ „Варна“ е стъпвал в двореца – по чорапи

Продават яхтата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Луксозното морско возило било предложено за продажба след като стана ясно, че прокуратурата отново ще проверява сделката по закупуване на ТЕЦ „Варна“ от основателя на движението. Съмненията около придобиването на централата за 3500 лева при реална цена около 200 млн лева продължават и до днес.

Не по-малък интерес сред симпатизанти на ДПС предизвикват и слуховете, че Доган се вози на яхта, която струва повече от милион евро и обикновено се свързва с петролни шейхове и руски олигарси. Става дума за най-луксозните спортни модели от гамата на Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „Мерцедес“.  

Самият дворец на Доган в Росенец продължава да занимава съзнанието на обикновените хора. Един единствен работник от ТЕЦ „Варна“ е посетил шармантната сграда от събитията миналата година, когато протестиращи и защитници на Доган се срещнаха в района на частната резиденция, съобщиха за Фрог нюз хора от обслужващия персонал. Става дума за електротехник, който бил извикан да отстрани някаква повреда в елинсталацията. Преди да влезе в двореца той трябвало да се събуе по чорапи, допълват нашите източници.

Предишният собственик на ТЕЦ „Варна” – Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и след това закупи резиденцията „Росенец“, нееднократно е заявявал пред медии, че не става дума за дворец и резиденция, а за социална политика. Работниците от ТЕЦ-а щели да почиват в „станцията“ край морето по време на отпуск и през уикендите. Досега това не се е случило нито веднъж и техникът по чорапи е единственият простосмъртен, прекрачил прага на замъка в Росенец.

Фрог Нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1f9b98b57ba75178 34de5ad3559aae70 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Даниел Митов се подигра на временната власт за електромобилите

Даниел Митов се подигра на временната власт за електромобилите

iliyan vasilev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Илиян Василев: Когато утре избирате имайте пред вид и следната новина.

Илиян Василев: Когато утре избирате имайте пред вид и следната новина.