in

Просветният министър: В дипломата на Иван гешев всичко е наред

768x432 12

И служебният министър на образованието потвърди – няма проблем с дипломата на главния прокурор Иван Гешев. С писмо до адв. Николай Хаджигенов Николай Денков потвърди казаното миналата седмица от правосъдния министър Янаки Стоилов по отношение образованието на обвинител №1.

По думите на Денков с юридическото образование на Гешев няма проблеми.

Миналата седмица Янаки Стоилов обясни по време на изслушването си пред народните представители, че Гешев е взел изпита си по правоспособност с „много добър“ 5 и има удостоверение, издадено през 1996 г. Удостоверението е вписано в регистъра на Министерството на правосъдието.

Повод за думите му е въпрос от страна на адв. Николай Хаджигенов от “Изправи се! Ние идваме”. До тук се стигна след като бившия депутат от НДСВ Минчо Спасов повдигна въпросът за дипломата на обвинител №1 и споровете трябва ли да бъде призната квалификацията на Иван Гешев, получена от Академията на МВР.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

2021 08 11 21.34.12

Димитър Байрактаров: Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!

FB IMG 1628794562547

Десислава Атанасова: Указът на президента е стабилен акт и нямаше възможност да продължи конституционната процедура, ако Народното събрание не се беше произнесло с решение.