Home » Новини » Путин: Не е изключен конфликт между Русия и НАТО

Путин: Не е изключен конфликт между Русия и НАТО

Сподели новината

В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен конфликт между Русия и НАТО, но в такъв случай светът ще бъде на крачка от Трета световна война, от която никой не е заинтересован.

Това заяви кандидатът за президент на Русия и настоящ държавен глава Владимир Путин на пресконференция тази вечер в предизборния си щаб, предаде ТАСС, съобщи БТА.

Още новини от Украйна

Той прави изявления, след като частични резултати от президентските избори показаха, че е спечелил вота с рекорден резултат за постсъветската епоха.

Путин благодари днес на руснаците, които отидоха да гласуват, като каза, че резултатът от президентските избори ще позволи на руското общество да се консолидира и да стане по-силно, предаде Ройтерс.

Путин говори тази вечер в централата на предизборния си щаб, след като частични резултати от президентските избори показаха, че той е спечелил вота с рекорден резултат за постсъветската епоха.

Путин заяви, че приоритет на Русия трябва да бъдат задачите, свързани с това, което Москва нарича „специална военна операция“ в Украйна. Според него руската армия трябва да стане по-силна. Той каза, че ще направи всичко по силите си, за да реши тези задачи и да постигне целите, които той и неговата администрация смятат за приоритет. По думите му руските въоръжени сили напредват ежедневно в Украйна и имат инициатива на бойното поле.

Поставете оценка:
2.9

Оценка 2.9 от 31 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар