in

Първан Симеонов: Трудно ми се вижда Борисов един ден пак да се върне

Политологът Първан Симеонов коментира, че ГЕРБ трудно ще може да си върне властта след тези избор. В студиото на Нова телевизия той прогнозира, че следващото управление ще прекара не малък период в оправдания с управлението на Бойко Борисов.

Той припомни, че години наред Борисов по същия начин е обвинявал Станишев. „Ще има сатанизация на Борисов, без значение дали е виновен или не. Той в политически план си е доста виновен за това, което му се случва“, каза още наблюдателят.


„Ние живеем в парадокс – в обществото 2 към 1 е подкрепата за партиите на протеста“, каза Симеонов, като допълни, че обаче резултатът от изборите не показва това.

Според полотолога големият проблем пред съставянето на правителство е, че Слави Трифонов отказва да приеме БСП за партия на протеста.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

015f8c663 hadjigenov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Николай Хаджигенов: ГЕРБ приключи, това е голямата новина

Николай Хаджигенов: ГЕРБ приключи, това е голямата новина

687ed1a5c panev vladislav - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Владислав Панев: Вариантът „служебно правителство“ с парламентарна подкрепа за реформи е възможен

Владислав Панев: Вариантът „служебно правителство“ с парламентарна подкрепа за реформи е възможен