Home » Новини » Първан Симеонов: Трудно ми се вижда Борисов един ден пак да се върне

Първан Симеонов: Трудно ми се вижда Борисов един ден пак да се върне

Сподели новината

Политологът Първан Симеонов коментира, че ГЕРБ трудно ще може да си върне властта след тези избор. В студиото на Нова телевизия той прогнозира, че следващото управление ще прекара не малък период в оправдания с управлението на Бойко Борисов.

Той припомни, че години наред Борисов по същия начин е обвинявал Станишев. „Ще има сатанизация на Борисов, без значение дали е виновен или не. Той в политически план си е доста виновен за това, което му се случва“, каза още наблюдателят.


„Ние живеем в парадокс – в обществото 2 към 1 е подкрепата за партиите на протеста“, каза Симеонов, като допълни, че обаче резултатът от изборите не показва това.

Според полотолога големият проблем пред съставянето на правителство е, че Слави Трифонов отказва да приеме БСП за партия на протеста.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената