Home » Новини » Радев заяви, че се вихри голяма корупция и това ни излиза много скъпо!

Радев заяви, че се вихри голяма корупция и това ни излиза много скъпо!

Сподели новината

Румен Радев каза в свое изявление, че в страната се вихри страшна корупция, която излиза наистина скъпо. Обяви, че през идната седмица ще издаде указ, в който ще е посочен ясният състав и срок на служебния кабинет.

Изявлението му е по повод изказване от премиера в оставка по отношение на това, че този парламент струва много на държавата.

След срещата на ЕС в Порто Борисов обяви, че в парламента има шоу, което струва по 19 милиона лева на ден. Той напомни, че предстоят и нови избори, и още разходи, а съвсем скоро ще има и избори за президент.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената