Home » Новини » Разровиш ли го, ще мирише… Каракачанов пожела на служебния кабинет приятно ровене в МО

Разровиш ли го, ще мирише… Каракачанов пожела на служебния кабинет приятно ровене в МО

Сподели новината

На служебния кабинет пожелавам приятно ровене в Министерство на отбраната. Това каза на пресконференция председателят на ВМРО и бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов. Патриотарската военна пелерина няма да спаси Каракачанов от внимателната проверка на служебния кабинет.

По време на пресконференцията Карачанов коментира констатации, направени от служебния министър на отбраната Георги Панайотов по извършените проверки на обществени поръчки без търг. Той контрира заявката на министъра за проверка с аргумента, че всъщност одитът в МО е възложен от самия него.

„Излиза, че МО последните години не е имало никакъв контрол. Искането за одит е възложено от мен и резолюцията, когато е бил готов одитът, поставен от мен.

Служебното правителство се опитва да провежда една политика да вади истини или полуистини, с които да компрометира бивши министри от предното управление. По отношение на МО им пожелавам приятно ровене“, заяви Красимир Каракачанов.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената