in ,

Рашидов: Борисов измина своя път, Слави за нищо не става

N97A0519 3709342893106752010 big

„Слави е изграден човек, създал е себе си, но е арогантен и е„ шака-лака “ нищо не може да се очаква от него“. Това заяви Вежди Рашидов в предаването „Беновска пита“. „Той не е добър за нищо. Трябва да можеш да направиш нещо“, каза Рашидов.

„Българите трябва да понесат последиците от изборите си – ще има шоу и не трябва да мислят за храна. Човек трябва да знае какво иска“, добави художникът. „

Слави беше момче, което се обслужваше от Илия Павлов, той им пееше, пееше до ушите им, вземаше им парите. Той пее много добре. „Няма такъв народ“, пуснете песента. Политиците, казват те, са п.д..а.и. Ако Бог е дал вече изграден човек да бъде велик той не трябва да бъде политик, за да бъде видян.

Слави е примитивен, арогантен, нахален човек, който служи на мутрите, всяка вечер беше в Маринела на последния етаж с тях, прегръщаха се. Това е неговата публика. Това са неговите пари. Той пееше на Фатици, на Маджо и продължава и до днес “, каза Рашидов.

„Бившият им премиер има двама хубави внуци. Младите са в движение. Борисов тръгна по своя път. Той е направил достатъчно неща и неща, които не е могъл. Борисов е политик от 10 години. Това е като брак – и най -добрите неща да направиш, те мразят, защото вече знаят всички бакии. Времето се променя, не е същото „, подчерта Рашидов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

12 06 15 63841 1

Мария Капоне: Борисов може да се върне само на магаре

f7591e79e5d494df54e378c507a26956

Калоян Методиев: Временното правителство е много силно в отношенията с обществеността и не е негова работа да се занимава с политика