in

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

8210e53db ministerski

Ако никой не ни обърне внимание, те сами ще разберат какво ще се случи на 28 -и – затварянето на всички магистрали и абсолютно всички граници на България.

И за да видим какво ще се случи тогава, ще ги изчакаме дотогава. Този ултиматум бе поставен на правителството от председателя на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов. Собственици и служители на ресторанти и хотели протестираха във Велинград срещу наложените противоепидемични мерки. Те настояват за отмяна на ограниченията или обезщетенията, в противен случай гражданското неподчинение се планира в края на септември, уточни БНР.

Таксиметрови шофьори се присъединиха към представителите на туристическия бизнес. Протестиращите дадоха на правителството до 28 септември да изпълни исканията им.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

768x432 29

Кирил Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната. Имаме идеи

e5ab577ec tatiqna doncheva bgnes

Татяна Дончева: Слави Трифонов е психически и физически слаб