in

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

Ако никой не ни обърне внимание, те сами ще разберат какво ще се случи на 28 -и – затварянето на всички магистрали и абсолютно всички граници на България.

И за да видим какво ще се случи тогава, ще ги изчакаме дотогава. Този ултиматум бе поставен на правителството от председателя на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов. Собственици и служители на ресторанти и хотели протестираха във Велинград срещу наложените противоепидемични мерки. Те настояват за отмяна на ограниченията или обезщетенията, в противен случай гражданското неподчинение се планира в края на септември, уточни БНР.

Таксиметрови шофьори се присъединиха към представителите на туристическия бизнес. Протестиращите дадоха на правителството до 28 септември да изпълни исканията им.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

768x432 29 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната. Имаме идеи

Кирил Петков: С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната. Имаме идеи

e5ab577ec tatiqna doncheva bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Татяна Дончева: Слави Трифонов е психически и физически слаб

Татяна Дончева: Слави Трифонов е психически и физически слаб