in

Руски депутат позира с мъртви птици в Камчатка; фотошоп е, твърди той

Снимка на която ловец позира с много убити птици в Камчатка, обиколи руските социални мрежи и предизвика истински скандал. Появи се и в популярната медия „Новая газета“, откъдето обявяват, че започват да издирват кой е „големият стрелец“. Четири часа по-късно читател се обажда и заявява, че става дума за депутата от „Единна Русия“ в местния парламент Александър Крамаренко.

Евгений Смишляев от местната дирекция на МВР отказва коментар, като заявява, че трябва да съгласува как да се действа с началството в Москва. Такъв бил редът.

От Москва забранили публикуването на всякаква информация пред пресата, става ясно по-късно. Крамаренко се оказва важна персона за партията на президента Путин, защото върши важна работа в Магадан.

От местната полиция обаче, въпреки че отказали коментар, потвърдили, че гражданинът, който се е обадил в редакцията правилно е разпознал човекът на снимката.

От „Новая газета“ успяват да се свържат с Александър Крамаренко. Ето неговите думи: „Да, там ловуваха доста хора. Това е фотошоп. Вече разследват, тях питайте. Не съм аз на снимката“ и тряснал телефона.

Можеше и Бойко Борисов да каже, че не е той на снимките с пачките и кюлчетата, но нямаше кой да му подскаже… Фотошоп, – заявява – и приключва скандала. Но откъде толкова акъл…

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

c2576ebf2 bor pee dog

Борисов и Пеевски влачат към дъното ГЕРБ, ДПС и ортаците си

3246a0b69f25426c9f9453aeb0f79ea1

Каракачанов: В Скопие тактиката е да покажат на Запад колко са активни, а българите как не отстъпват