Home » Новини » Руски депутат позира с мъртви птици в Камчатка; фотошоп е, твърди той

Руски депутат позира с мъртви птици в Камчатка; фотошоп е, твърди той

Сподели новината

Снимка на която ловец позира с много убити птици в Камчатка, обиколи руските социални мрежи и предизвика истински скандал. Появи се и в популярната медия „Новая газета“, откъдето обявяват, че започват да издирват кой е „големият стрелец“. Четири часа по-късно читател се обажда и заявява, че става дума за депутата от „Единна Русия“ в местния парламент Александър Крамаренко.

Евгений Смишляев от местната дирекция на МВР отказва коментар, като заявява, че трябва да съгласува как да се действа с началството в Москва. Такъв бил редът.

От Москва забранили публикуването на всякаква информация пред пресата, става ясно по-късно. Крамаренко се оказва важна персона за партията на президента Путин, защото върши важна работа в Магадан.

От местната полиция обаче, въпреки че отказали коментар, потвърдили, че гражданинът, който се е обадил в редакцията правилно е разпознал човекът на снимката.

От „Новая газета“ успяват да се свържат с Александър Крамаренко. Ето неговите думи: „Да, там ловуваха доста хора. Това е фотошоп. Вече разследват, тях питайте. Не съм аз на снимката“ и тряснал телефона.

Можеше и Бойко Борисов да каже, че не е той на снимките с пачките и кюлчетата, но нямаше кой да му подскаже… Фотошоп, – заявява – и приключва скандала. Но откъде толкова акъл…

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената