in

Сачева: Разпуснатият парламент беше най-безполезният

20210515 230951

Смятам, че ГЕРБ ще има предимство и на следващите избори. Винаги сме хвърляли мостове, независимо от целия зид на омразата и заклинанията срещу нас. Другите партии трябва да преодолеят политическия си егоизъм и да работят за хората“. С тези думи започна участието си в „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA Деница Сачева от ГЕРБ.

„Действали сме по най-добрия начин по отношение на мерките в кризата. Над 30 000 фирми получиха подкрепа на държавата, запазиха се 300 000 работни места, почти един 1 млн. българи са се възползвали от мерките. Гарантирахме касовите плащания до края на месец юни“, обясни тя.

По нейните думи всички социални мерки са обезпечени до края на юни, а 6,8% е безработицата за май, от 201 000 безработните са спаднали на 195 500.

Трябва да получим извинение за упреците на нашите мерки, защото ще бъдат продължени“, смята Сачева. Според нея актуализация на бюджета при тези мерки не е необходима, те са обезпечени.

Разпуснатият парламент беше най-безполезният в най-новата ни история, със сигурност един от най-безсмислените. Занимаваше се с политическа корупция. Приеха Изборния кодекс, обслужваха интересите на тези, които искаха да подобрят своите резултати на следващите избори„, коментира бившият социален министър.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

radev vreme e da se osvobodim ot useshtaneto che ima nezamenimi hora na koito vlastta po pravo im prinadleji 1

Радев: Време е да се освободим от усещането, че има незаменими хора, на които властта по право им принадлежи

210115214357 480x271 1

Посланикът на Русия: Не се месим във вътрешни работи