Home » Новини » Сачева: Разпуснатият парламент беше най-безполезният

Сачева: Разпуснатият парламент беше най-безполезният

Сподели новината

Смятам, че ГЕРБ ще има предимство и на следващите избори. Винаги сме хвърляли мостове, независимо от целия зид на омразата и заклинанията срещу нас. Другите партии трябва да преодолеят политическия си егоизъм и да работят за хората“. С тези думи започна участието си в „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA Деница Сачева от ГЕРБ.

„Действали сме по най-добрия начин по отношение на мерките в кризата. Над 30 000 фирми получиха подкрепа на държавата, запазиха се 300 000 работни места, почти един 1 млн. българи са се възползвали от мерките. Гарантирахме касовите плащания до края на месец юни“, обясни тя.

По нейните думи всички социални мерки са обезпечени до края на юни, а 6,8% е безработицата за май, от 201 000 безработните са спаднали на 195 500.

Трябва да получим извинение за упреците на нашите мерки, защото ще бъдат продължени“, смята Сачева. Според нея актуализация на бюджета при тези мерки не е необходима, те са обезпечени.

Разпуснатият парламент беше най-безполезният в най-новата ни история, със сигурност един от най-безсмислените. Занимаваше се с политическа корупция. Приеха Изборния кодекс, обслужваха интересите на тези, които искаха да подобрят своите резултати на следващите избори„, коментира бившият социален министър.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената