in

Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев

“Рухна митът за русофила Румен Радев”, заяви водещият на предаването “ЕвроДикоф”. Сашо Диков даде като пример в тази посока инициативата “Три морета”, на която България е домакин.

По Евроком беше пуснат и откъс от видео на американския президент Джо Байдън, в което той поздравява президента Румен Радев и министъра на икономиката Кирил Петков.


Диков стигна още по-далеч като обясни, че тези два поздрава идват да покажат, че е много възможно именно Петков да е бъдещият министър-председател на страната.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

7b12b93a1 boiko borisov bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов: Мили мои, нямате какво да кажете и вече лъжете

Борисов: Мили мои, нямате какво да кажете и вече лъжете

05644ac22 bikov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Биков тотално изтрещя: Рашков е истински комунист и главорез

Биков тотално изтрещя: Рашков е истински комунист и главорез