Home » Новини » Слави Трифонов: постигнахме основната си цел срещу Борисов

Слави Трифонов: постигнахме основната си цел срещу Борисов

Сподели новината

Представители на партия Има такъв народ разпространиха декларация, свързана с назначаването на служебно правителство. Тя гласи, че с указ на Румен Радев в качеството му на президент на България официално е разпуснато 45-то Народно събрание.

По мнение на представители на партията на Трифонов, въпреки че е продължило по-малко от месец, то е било доста съдържателно, защото успяло да сложи началото на едно по-различно бъдеще за страната ни.

В най-новата ни история за първи път не беше излъчено правителство. Бяха върнати и трите мандата. Дневният ред на Народното събрание не беше приет и то не можа да работи.

Политическа партия Има такъв народ смята, че са постигнали основната си политическа цел, като Борисов вече не е на власт.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената