in

Стефан Гамизов: Утре ще направя важно и поименно назоваващо съобщение

Утре ще направя важно и поименно назоваващо съобщение свързано с действия на организираната престъпност в енергетиката, която умишлено създава криза с цената на електроенергията сега, за да провали служебното правителство и да му вмени несъществуваща вина.

Също така тази организирана престъпност извършва действия по главите за престъпления срещу републиката с цел подриване на националното стопанство.

Това е добре координирано криминално и противодържавно действие от хора от ГЕРБ и ДПС, които са подчинени на санкционираните от САЩ лица по закона “Магнитски”.

Надявам се няма да отнеме много време на прокуратурата на издаде утре заповеди за арест на няколко шефове в НЕК и търговци на електроенергия, които до един са свързани с ГЕРБ и ДПС.

Стефан Гамизов/фейсбук

What do you think?

26 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 08 05 00.44.51 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Петя Димитрова: Слави, вслушай се в гласа на народа - искаме служебното правителство!

Петя Димитрова: Слави, вслушай се в гласа на народа – искаме служебното правителство!

68ef16777 kiril petkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков: Коментарите на Тошко Йорданов не ме интересуват

Кирил Петков: Коментарите на Тошко Йорданов не ме интересуват