in

Стефан Янев с предупреждение към българите!

Screenshot 20210807 120136 Gallery

Ако приемем, че в момента парламентът е готов да работи с такъв тип мнозинство и правителство, подкрепено от плаващо мнозинство, означава, че влизаме в един период на непредсказуемност и е трудно да определим колко би издържал такъв тип управление. Това каза служебният министър-председател Стефан Янев при посещението си в Плиска, цитиран от „Фокус“.

„Всичко е възможно. Важни са условията и принципите. Неслучайно от позицията, която заемам, от известно време говоря за принципни положения. Не съм критичен, надявам се. Не се опитвам да обвинявам нито политици, нито партии. Разбирам, че търсят компромиси и възможности и се надявам да бъдат успешни в намирането на такива.

„В българската практика в последните 30 години не е имало много попит с плаващи мнозинства, но ако приемем, че в момента парламентът е готов да работи с такъв тип мнозинство и правителство, подкрепено от плаващо мнозинство, означава, че влизаме в един период на непредсказуемност и е трудно да определим колко би издържал такъв тип управление на държавата, което не е много добре за гражданите, за хората и за бизнеса

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

729383

Адв. Хаджигенов: Вината ще е наша когато ИТН направят правителство?! Искаме правосъдие!

Screenshot 20210807 121159 Chrome

Част от Демократична България няма да подкрепят кабинет на ИТН