Home » Новини » Стъки: Радев да спре да ползва медиите си като бухалка, да излезе на дебат с мен

Стъки: Радев да спре да ползва медиите си като бухалка, да излезе на дебат с мен

„Предизборната кампания е в разгара си, но за някои поръчкови медии най-важния въпрос в държавата е дали Станислав Недков има служебен паспорт.

Някои от тези медии са същите, които пригласяха на служебния кабинет в опита му за отправяне на тъпи внушения, свързани с финансирането на федерацията по ММА.

Същите проявиха и двоен аршин, когато определиха, като “нахлуване” влизането ми в сградата, в която имам офис и плащам наем, а превземането на Съдебната палата и окупирането на кабинета на главния прокурор от съмнителни лица нарекоха “протест”.

Това написа в профила си във Фейсбук Станидлав Недков – Стъки.

„За да изпълнят поредната си поръчка, тези същите звънят ли звънят настървени във Външно министерство, за да искат никому ненужна информация за мен.

Ако бяха прочели “Наредба за условията и реда за издаване на дипломатически и служебни паспорти от Министерство на външните работи”, щяха да разберат, че и под тоя вол теле няма да намерят.

В чл.5, ал.1, т.12 в Наредбата ясно е посочено, че

ПРАВО НА СЛУЖЕБЕН ПАСПОРТ имат “ЧЛЕНОВЕТЕ НА РЪКОВОДСТВАТА НА националните браншови организации, сдружения и СПОРТНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ, вписани в регистъра по Закона за физическото възпитание и спорта”.

ВСИЧКИ председатели на спортни федерации имат право на служебен паспорт и такъв е издаден на всеки от тях, който е пожелал.

Ние пътуваме с непълнолетни деца и младежи из цял свят, където представяме родината ни на световни, европейски и балкански първенства. Родителите им са се доверили на ръководството на федерацията да пуснат децата си зад граница и ние носим пълна отговорност за техните деца. Единственият начин да удостоверява в чужбина пред гранични власти, полиция, недай Боже медицински лица и т.н, че аз съм ръководител на делегацията, и че аз отговарям за тези деца е ако притежавам служебен паспорт, издаден от Министерство на външните работи на Република България.

Имат ли представа тези, които са продали душите си за няколко сребърника и търсят под вола теле каква отговорност е да отговаряш за 15-20 деца в чужбина.

Моя служебен паспорт съм го заплатил собственоръчно с лични средства, нищо че е за служебни цели. С неговото притежание не съм ощетил с една стотинка абсолютно никой.

Падна още една опорка на Румбурак, с която се опитва да ме злепостави и чрез клевети да ме отстрани, като конкурент за предстоящите през есента президентски избори.

Този човек умее да наизустява и да говори сладкодумно, но е най-слабия президент, който България е имала.

За пореден път този човек и хората около него се опитват чрез изкуствени скандали да изместват фокуса от грабежа, който се извършва в момента.

За мен като българин роден в старата столица – Велико Търново и за цяла Северна България от жизнена важност е да бъдат изградени автомагистрала “Хемус” и автомагистрала „Русе – Велико Търново“.

Затова държа Румен Радев да отговори къде изчезнаха тези над 1.3 милиарда лева, които предишните управляващи отделиха за автомагистрала Хемус и защо неговите служебни министри спряха нейното изграждане?

Защо след като ремонта на автомагистрала “Тракия” е напълно приключил не пускат движението по нея, а отбиват пътуващите през обиколни пътища, с което се предизвикват огромни задръствания?

Не се ли опитва Румен Радев с чужда пита помен да направи след изборите?

Защо държавният глава мълчи за убийствения доклад на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа – ОССЕ, в който се поставя под въпрос капацитета на новата Централна избирателна комисия за ефективно провеждане на предвиденото по закон машинно гласуване. От ОССЕ изразяват съмнения и относно сертифицирането на устройствата за гласуване.

Призовавам Румен Радев да спре да използва институциите и обслубващите го медии като бухалки срещу мен, и най-накрая да се престраши да излезем заедно на дебат.

Българският народ има нужда от разумни и отговорни управляващи, които да работят за хората и родината си“, завършва Недков.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената