Home » Новини » Стъки се жалва до Брюксел и САЩ. Внесъл сигнал заради политическа репресия

Стъки се жалва до Брюксел и САЩ. Внесъл сигнал заради политическа репресия

Сподели новината

ММА боецът Станислав Недков – Стъки, известен със своите прояви в подкрепа на Борисов и ГЕРБ, изпрати сигнал до американското посолство заради политическа репресия, упражнена спрямо него. Новината идва в контекста на издигането му за кандидат за президент на изборите през есента, а освен това и дни след безпрецедентните санкции от страна на Вашингтон по закона “Магнитски”.

Стъки се жалва до американското посолство и Европейската комисия защото според твърденията му бил подложен на натиск и бил преследван от закона заради президентската си кандидатура. 

Пред журналисти ММА боецът не каза в какво точно е обвиняван, но репресията била заради личното му мнение, което се различавало от това на властта, служебния кабинет и държавния глава Румен Радев. 

Подписката до ЕК, внесена от Стъки, е подкрепена с 4000 подписа.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената