in

Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.

Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха. На много им светна, че Слави никога не е бил протест. Да седиш в телевизора си не е протест, да се криеш не е протест, да лъжеш, че си от протеста, не е протест. Да си с дпс не е протест, а си е баш мутренско статукво.

Утре ще видим поредните нелепи хора, предложени от мутрите итн да управляват. Чудя им се на тези сламени човеци– защо се навират в този зле скалъпен мутренски филм? Защо се излагат? Ами то човек за едната чест живее.

Татяна Кристи/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

409b4d6a7 gamizov 696x494 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стефан Гамизов: Какво точно не ви е ясно?

Стефан Гамизов: Какво точно не ви е ясно?

thumb 768x0 thumb 1920x1080 Слави - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Юлий Георгиев: Защо не се получава нормален диалог с ИТН?

Юлий Георгиев: Защо не се получава нормален диалог с ИТН?