Home » Новини » Тошко Йорданов: Ако вземем властта, ще предложим кабинет

Тошко Йорданов: Ако вземем властта, ще предложим кабинет

Сподели новината

”Има такъв народ” ще поеме отговорност и ще предложи министър-председател и министерски съвет, ако спечели властта. Това заяви пред Би Ти Ви заместник-председателят на партията Тошко Йорданов.

Той обясни, че Слави Трифонов не е човек, който иска персонално власт, а резултати и министрите ще бъдат правилно подбрани изпълнители на политики. Трифонов съответно не иска да е премиер, както и Йорданов не иска да е министър, уточни Йорданов.


Според него в служебния кабинет има министри, които се справят добре – на икономиката Кирил Петков, на финансите – Асен Василев, но дали те ще останат в евентуален кабинет Йорданов отговори, че това ще се разбере след изборите.


Йорданов бе категоричен, че за партията му бившият премиер Бойко Борисов е терорист, а ГЕРБ определи като терористите на политическото поле. „Диалог с хора, които са вредни, няма да водим“, каза Йорданов. Добави, че след като Борисов е станал кмет на София през 2005 г. Слави Трифонов няма контакт с него.


Йорданов заяви, че не познава Васил Божков и не иска това да се променя. Не познава и другия санкциониран по закона „Магнитски“ бизнесмен – Делян Пеевски.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената