in

Тошко Йорданов: Ако вземем властта, ще предложим кабинет

”Има такъв народ” ще поеме отговорност и ще предложи министър-председател и министерски съвет, ако спечели властта. Това заяви пред Би Ти Ви заместник-председателят на партията Тошко Йорданов.

Той обясни, че Слави Трифонов не е човек, който иска персонално власт, а резултати и министрите ще бъдат правилно подбрани изпълнители на политики. Трифонов съответно не иска да е премиер, както и Йорданов не иска да е министър, уточни Йорданов.


Според него в служебния кабинет има министри, които се справят добре – на икономиката Кирил Петков, на финансите – Асен Василев, но дали те ще останат в евентуален кабинет Йорданов отговори, че това ще се разбере след изборите.


Йорданов бе категоричен, че за партията му бившият премиер Бойко Борисов е терорист, а ГЕРБ определи като терористите на политическото поле. “Диалог с хора, които са вредни, няма да водим”, каза Йорданов. Добави, че след като Борисов е станал кмет на София през 2005 г. Слави Трифонов няма контакт с него.


Йорданов заяви, че не познава Васил Божков и не иска това да се променя. Не познава и другия санкциониран по закона “Магнитски” бизнесмен – Делян Пеевски.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

34a415fdd boiko rashkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Рашков: Опитите за купуване на гласове за изборите са най-често в полза на една партия

Бойко Рашков: Опитите за купуване на гласове за изборите са най-често в полза на една партия

c255ef805 kiril petkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Министър Петков: Липсата на прозрачност е инструмент за кражба

Министър Петков: Липсата на прозрачност е инструмент за кражба